Daruieste primul zambet

 

Mariana Macovei Dăruiește Aripi

16.5% Complete
330 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații

In fiecare zi daruim zambete. Pe strada, acasa, prietenilor, celor dragi.....Si cred ca ati observat cat de mult conteaza un zambet si cat schimba starea celui caruia il oferi.Dar ati mai observat, cat de inocent si cat de natural rad copiii. Zambetul lor e coplesitor de frumos, sincer si in cazul meu nu cred ca a fost vreun moment in care am stat serioasa langa un copil.

Eu mi-am lansat o provocare cu zambete, pe care vreau sa o impartasesc cu voi: pe 4 octombrie voi alerga la Maratonul International Bucuresti 2015, pentru reconstructia si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Nou-Nascuti si a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, pentru ca imi doresc sa reusesc sa aduc un zambet in viata parintilor a caror bebelusi se nasc cu probleme.

Mai multe despre proiectul Daruieste Primul Zambet puteti afla aici.

Va astept alaturi de mine, sa impartasim cat mai multe zambete in viata noastra, parintilor si a bebelusilor.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Dăruiește Aripi este o organizație non profit dedicata cresterii sanselor de supravietuire si a calitatii vietii copiilor cu cancer din Romania.

Acest proiect vizeaza reconstructia si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Nou-Nascuti si a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

4 Donații

Bravo Mariana, respect si sustin proiectul "Daruieste primul zambet!"
09 Oct 2015
02 Oct 2015
02 Oct 2015
150 RON
Draga Mariana, iti doresc mult succes si sa-ți păstrezi zâmbetul minunat pe întreaga durata a cursei! Ne vedem pe traseu; te voi recunoaște dintr-o mie: vei avea aripi...de dăruit!!!!
02 Oct 2015