Viata e o lupta! Hai sa luptam alaturi de copii pentru o viata!

 

Anca Ionescu Dăruiește Aripi

100% Complete
2,450 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Exista momente in viata fiecaruia in care ajungem sa realizam ca indiferent cate lucruri materiale strangem nu pot sa inlocuiasca sanatatea. 

In fiecare an sunt mega fericita ca am reusit sa inving micile batalii cu viata. Azi sunt sanatoasa si nu imi doresc nimic mai mult in plus. Sanatatea este o comoara de pret dupa care fiecare din noi ar trebui sa alerge si sa aiba grija sa o mentina cat mai mult timp cu putinta.

Si pentru ca este acel moment al anului in care oamenii din jur vor sa imi ofere cadouri si primesc intrebari cu ce imi doresc.

Raspunsul meu e simplu: Imi doresc sa ajut si sa contribui la a da o sansa la viata celor aflati in impas. Si pentru ca cei care ma cunosc stiu ca singura mea slabiciune in aceasta viata sunt copii, nici de aceasta data nu pot sa ii uit. Ei au nevoie de ajutorul nostru azi pentru a avea un viitor maine.

Cand auzi cuvantul cancer ti se cutremura fiecare particula din corp, te intrebi de ce eu, de ce el/ea, cu ce am gresit sau ce am facut gresit in viata asta? Dupa perioada de soc, de intrebari se activeaza instinctul de lupta. In acel moment spui nu conteaza nimic si ca vei face orice este posibil sa auzi la final: VINDECAT. Cu siguranta acesta este si sentimentul parintilor ai caror copii au fost diagnosticati cu diferite forme al acestei boli tot mai comune. Impreuna putem sa ii luam de mana si sa luptam pentru viata copilului lor.

P.S. Viata e o lupta, deci te lupta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Dăruiește Aripi este o organizație non profit dedicata cresterii sanselor de supravietuire si a calitatii vietii copiilor cu cancer din Romania.

Deplasări medicale specializate la domiciliul copiilor cu cancer din București și 9 județe din România – prima inițiativă de asistență integrată (spital-acasă) pe termen lung, coordonata de medicul curant.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Anonymous

100 RON
18 Jun 2023
300 RON
La multi ani!
18 Jun 2023
100 RON
18 Jun 2023
La multi ani!
17 Jun 2023
17 Jun 2023
16 Jun 2023
16 Jun 2023

Genpact marketing team

1,100 RON
We would like to donate this amount on behalf of all marketing colleagues at Genpact of Anca Ionescu, for her birthday gift. Happy birthday, Anca! And stay strong as you are!
16 Jun 2023
12 Jun 2023
Anca Ionescu : Dăruiește Aripi
Viata e o lupta! Hai sa luptam alaturi de copii pentru o viata!